Home

Retro loopauto: spelenderwijs leren lopen

We willen allemaal niets liever dan onze kinderen een stukje meegeven van onze eigen herinneringen. Een moeder leerde ooit koken van zijn eigen moeder en wil datzelfde gevoel aan haar eigen dochter meegeven, in de hoop dat zij dezelfde gerechten met zoveel liefde eet als je zelf ooit deed na een lange dag op school….Wat zijn geschikte tassen voor jonge meiden?

Welke schooltas kies ik voor mijn dochter? Het is weer zover; het nieuwe schooljaar is weer in zicht en dan kan het gevecht over de schoolspullen weer beginnen. Ouders willen alles kwalitatief goed en de kinderen willen natuurlijk dat alles in de smaak valt bij vriendjes en vriendinnetjes. Vooral met een dochter kan het een…Uiterlijk word steeds belangrijker voor jonge meiden: haartips

Je dochter begint in haar pubertijd steeds meer aan haar uiterlijk te werken. Voor jonge meiden is het belangrijk om er goed uit te zien. Ze gaan elkaar steeds meer vergelijken met leeftijd genootjes en willen er altijd mooi uit zien. Het begin met make-up en kleding. Steeds gaan ze een stapje verder. Als ouder…Verjaardagskaarten sturen ouderwets? Echt niet!

Verjaardagskaarten sturen komt weer helemaal terug. Het blijft ook leuk om te doen. En het blijft ook leuk om veel verjaardagskaarten te ontvangen. Verjaardagskaarten¬†zijn toch veel persoonlijker dan een berichtje op Facebook of een snel WhatsAppje. En daarbij komt ook nog, mensen vinden het fijn om te weten dat er op hun dag √©cht aan…Een nieuwe kinderkamer. Welk kinderbed kies je?

En dan is het ineens zo ver. Je kindje is officieel geen baby meer. Dus wordt het tijd om de kinderkamer eens flink aan te pakken. Maar welke meubels kies je? En welk kinderbed? Er is een enorm aanbod, maar welk kinderbed past het best bij jou en je kind? En vergeet ook het thema…VR brillen bedrukken, speciaal voor kinderen!

VR brillen bedrukken is helemaal hip! Dat komt natuurlijk door de vele toepassingen van de VR bril. Wat denk je van speciale toepassingen voor kinderen? Als eigenaar van een bedrijf of als school kan het hartstikke interessant zijn om VR brillen bedrukken te laten doen. VR brillen bedrukken voor school VR brillen bedrukken om uit…