Regisseer je eigen film met de Nikon D7200

De Nikon D7200 is niet alleen geschikt voor prachtige fotografie, maar ook voor uitmuntende beeldkwaliteit voor je zelf geregisseerde film. De autofocus, schepstelling en een speciaal menu voor filminstellingen vormen de basis voor wat filmmakers nodig hebben voor een schitterend geheel. Ook de audio-instellingen zorgen voor een meesterlijk geluid. Bioscoopwaardig.

Start met het script

Om te beginnen met film maken moet je natuurlijk starten met een goed verhaal. Zonder goed verhaal ben je verzekerd van een gigantische mislukking. Dus voor je je Nikon D7200 uit de kast haalt, pak je pen en papier (of natuurlijk een computer) en begin je te schrijven (of typen). Over wie of wat moet het gaan? Wat gebeurt er met het karakter? Staat hem iets in de weg, en zo ja: hoe gaat hij daarmee om?

Nog geen tijd voor de Nikon D7200

Als je het script af hebt is het helaas nog steeds geen tijd om je Nikon D7200 uit de kast te halen. Nadat je het meesterlijke verhaal in een script hebt verwerkt, moet je namelijk nadenken over de uitvoering. Wie doet wat wanneer, en wie speelt welke rol en waarom? Trek wat acteurs van de toneelacademie, organiseer wat auditiedagen en word verliefd op iemand die jouw karakter uitvoert op een tranentrekkende manier.

Nikon D7200: eindelijk

Het script is geschreven, de acteurs zijn gekozen, repetities zijn geweest en er zijn wat andere personeelsleden geworven voor o.a. de nabewerking van de film. De Nikon D7200 kan dan eindelijk op de set worden getoverd. De bijzondere details die Nikon D7200 kan maken zijn oogverblindend. Bij nader inzien had het fenomenale script een baggerverhaal kunnen zijn: je raakt alleen al betoverd door de camerakunsten. Hoe meer je met de Nikon D7200 werkt, hoe meer je doorkrijgt hoe het werkt. Je krijgt er steeds meer lol in en haalt trucjes uit die je film naar een hoger niveau tillen. Tot in de bioscoop!