VR brillen bedrukken, speciaal voor kinderen!

VR brillen bedrukken is helemaal hip! Dat komt natuurlijk door de vele toepassingen van de VR bril. Wat denk je van speciale toepassingen voor kinderen? Als eigenaar van een bedrijf of als school kan het hartstikke interessant zijn om VR brillen bedrukken te laten doen.

VR brillen bedrukken voor school

VR brillen bedrukken om uit te delen op school is echt een aanrader. Want ook in het onderwijs zijn VR brillen al haast niet meer weg te denken. Speciale filmpjes maken presentaties veel interessanter. De informatie zal dan veel beter blijven hangen. Ook rondleidingen aan potentiële leerlingen en hun ouders kunnen zo net dat beetje extra geven, waardoor mensen voor jouw school zullen kiezen. Zelfs meekijken in de klas als je (langdurig) ziek thuis bent behoort tot de mogelijkheden. Je hebt het gevoel dat je midden in je klas zit, maar ondertussen lig je lekker in je bed. Als school laat je daarom VR brillen bedrukken. Iedereen krijgt een eigen VR bril en kan daarmee behalve schoolwerk doen ook andere filmpjes en clips bekijken of games spelen. Een win-win situatie voor in de klas.
VR brillen bedrukken

VR brillen bedrukken voor je museum

Wanneer je een groep schoolkinderen door je museum hebt lopen weet je vaak dat het met de rust wel gedaan is. Wanneer je VR brillen bedrukken laat met het logo en de website van je museum, kun je deze (al dan niet tegen borg) uitdelen. Bij voorkeur voor je ze los laat in je museum. Door de informatieve filmpjes die de kinderen met een app kunnen downloaden, kunnen de kinderen zelf het museum door. Je maakt de filmpjes natuurlijk heel interessant. De kinderen raken dan zeker geïnteresseerd en misschien wel geïnspireerd in jouw museum. Aan het eind van de virtuele rondleiding kun je de VR brillen weer innemen. Anders blijf je VR brillen bedrukken. Je kunt er echter ook voor kiezen om de kinderen de VR bril mee te geven. Ze hebben dan een mooi en goed bruikbaar souvenir in handen.

VR brillen bedrukken voor de jeugdclub

Ook bij de plaatselijke jeugdvereniging kun je veel plezier beleven als je VR brillen uitdeelt. Je kunt de kinderen laten gamen en samen, maar toch apart filmpjes en clips kijken. Vooral het competitie element van de VR games zal de kinderen aanspreken. Om extra reclame te maken laat je natuurlijk VR brillen bedrukken. Voor je het weet moet je naar een groter pand of meerdere openingsdagen. Kinderen zullen niet weg te krijgen zijn bij zo’n stoere jeugdclub!